12 december

13 december

Santi Cazorla der fylder 37 år i dag, er vel en af branchens mest skadesplagede spillere nogensinde, hvilket bl.a. har medført at han har misset hele sæsoner hos Arsenal, hvor han var utrolig populær, og han missede VM med Spanien i 10, hvilket jo ellers havde afstedkommet guldmedaljer til den uheldige spiller.

Han var dog med i EM triumferne 08 og 12, men det havde nok været særdeles tilfredsstillende lige at få tilført en VM medalje i samlingen.

Han spillede i sin karriere i 3 omgange i Villareal, og herudover var han i Recreativo, Malaga og som tidligere nævnt, i Arsenal. I sidstnævnte klub oplevede han i perioder den bedste tid af sin karriere, og i de 6 sæsoner han opholdt sig i London klubben, blev det til 129 kampe + at han i sæsonen 12/13 blev kåret til “Årets spiller” i klubben.

I dag spiller han i Qatar klubben Al-Sadd, og karrieren lakker selvsagt mod enden for den sympatiske spiller, der på et tidspunkt i Arsenal, faktisk var meget tæt på at skulle have amputeret det ene ben, der bogstavelig talt blev ædt af bakterier, men gudskelov var lægerne dygtige, og han kom igen til at spille fodbold, hvilket faktisk er lidt af en bedrift, hvis man kigger nærmere på hans skadeskvaler.

Udover Cazorla, skal vi også sige tillykke til:
– Dieter Eilts, mangeårig Werder Bremen spiller og EM vinder med Tyskland i 96. Han fylder 57 år.
– Michael Lustig, tidligere svensk landsholdsspiller, som fylder 34 år.
– Jørgen Kristensen, alias “Troldmanden”, tidligere dansk landsholdsspiller fylder 75 år.
– Ikke så meget med fodbold at gøre, men også tillykke til Taylor Swift, Jamie Foxx og Steve Buscemi 😉

 

 

 

På gensyn i morgen 😉

KBH (DK) 13.12.21

Torben Aakjær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

12 december