16 december

17 december

Det er næsten ikke til at se det, hvis man altså ikke lige ved det – men muskelbundtet på billedet, er den tidligere tyske landsholds keeper, og mangeårig profil i Bundesligaen, Tim Wiese. Han fylder i dag 40 år, og fodbolden er for længst lagt på “hylden” til fordel for wrestling, som han siden 16 har dyrket aktivt og efter sigende på højt niveau (hvis man kan det?).

Han har altid været det man kan betegne som velbygget, men efter han definitivt sluttede fodboldkarrieren i 16, har han trænet ekstra ordinært meget, og ligner i dag et omvandrende muskelbjerg. Om der er tilsat lidt ekstra “krydderi” til vægttræningen, melder historien intet om, men fakta er at han dårligt er til at kende længere.

Hans aktive karriere var primært i Werder Bremen, hvor det blev til knap 200 kampe i Bundesligaen, og han tørnede også ud for bl.a. Kaiserslautern og Hoffenheim, ligesom han opnåede 6 landskampe for Tyskland, hvor han var med som keeper reserve under VM 10.

 

 

Stort tillykke til Wiese, og også tillykke til:
– Martin Ødegaard, tidligere wonderboy fra Norge, som nu spiller i Arsenal. Han fylder 23 år.
– Yann Sommer, landholdskeeper for Schweiz, fylder 33 år.
– Andre`Ayew, mangler blot 1 kamp for at opnå 100 landskampe for Ghana, fylder i dag 31 år.
– Poul Erik Andreasen, mangeårig talentudvikler fra AaB, fylder 72 år.

Og så fylder også Pave Francis år i dag, han bliver 85 år!

 

 

Tak fordi du læste med, og på genlæs i morgen 😉

KBH (DK) 17.12.21

Torben Aakjær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

16 december