20 december

21 december

Steve Perryman er manden med flest kampe nogensinde for Tottenham Hotspur, hvor han spillede fra 69-86, dvs. hele 17 sæsoner. Det blev til 854 kampe, hvoraf de 655 alene var i ligaen, og som noget yderst sjældent, set med Tottenham fans øjne, var han rent faktisk med til at vinde ikke bare et, men flere fine trofæer i sin lange tid på White Hart Lane, daværende hjemmebane for Tottenham.

Såvel som i 80/81 som i 81/82 var han med til at vinde FA Cup trofæet, og i 71/72 og 83/84 vandt han og Tottenham UEFA Cup trofæet. Han var en af mange store spillere på datidens ofte underholdende Tottenham mandskab, som også talte navne som bl.a. Glen Hoddle, Osvaldo Ardiles og Steve Archibald m.fl. Tottenham var altid et festligt indslag i lørdags tips fodbolden, og selvom Perryman, der i dag runder 70 år, måske ikke var en type man lagde så meget mærke til, så var han stabil udover det sædvanlige, og som kaptajn for holdet, et utroligt vigtigt medlem.

Til trods for de mange kampe for Tottenham, opnåede han blot en enkelt A landskamp. Det var de sidste 20 minutter af kampen mod Island i juni 82. Oprindelig var kampen endda sat som en såkaldt B landskamp, men UEFA justerede det efterfølgende, og dermed kunne Perryman kalde sig engelsk landsholdsspiller, hvilket han forståeligt var stolt af! Efter de mange sæsoner i Tottenham, droslede han ned over 3-4 sæsoner i lavere rækker hos først Oxford og derefter Brentford, inden han smed “støvlerne på hylden” i 90.

 

 

Kæmpe tillykke til en vaskeægte klublegende, og også tillykke til:
– Fulham runder 141 år som klub!
– Christian Zaccardo, mangeårig italiensk landsholdsspiller, og verdensmester fra 06, fylder 40 år.
– Mathias Almeyda, tidligere argentinsk landsholdsspiller, fylder 48 år.
– Cheik Kouyate, nuværende midtbanefighter i Crystal Palace, fylder 32 år.

 

Udover fodboldspillerne, er det også i dag at notabiliteter som Frankrigs præsident Emmanuel Macron fylder 44 år, skuespillerne Kiefer Sutherland, Samuel L Jackson og Jane Fonda, fylder henholdsvis 55, 73 og 84 år, den danske tennispige Clara Tauson fylder 19 år, mens den noget ældre legende også indenfor dametennis, Chris Evert, fylder 67 år.

 

Endelig er det i dag dødsdagen (04) for at en at Danmarks mest elskede skuespillere nogensinde, Ove Sprogøe, døde. Æret være hans minde!

 

 

Det var alt hvad jeg havde for i dag – på genlæs i morgen 😉

KBH (DK) 21.12.21

Torben Aakjær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

20 december